KG kids

10-06-2019

 Na prvom   Dečijem sajmu  '' KG KIDS '' , koji je realizovan  od  24. do 26. maja 2019.godine u  „Hali park“ među učesnicima u ovoj manifestaciji predstavila se  i OŠ „Radoje Domanović“ .  

Uz prigodan program namenjen najmlađima  , deca su zajedno sa svojim roditeljima i  nastavnicima  imali prilike da uživaju u raznim kreativnim radionicama , priredbama , pozorišnim predstavama , igrama ...
OŠ „ Radoje Domanović'' je na štandu izlagača dobila priliku da predstavi radove svojih učenika kao i nagrade postignute na različitim  takmičenjima .
Prvog dana otvaranja Sajma, 24.5.2019. godine,  naša Škola se predstavila plesnom koreografijom koju su izveli učenici 3. razreda .  Nakon toga predstavili su se i učenici starijih razreda muzičkim kolažom. 
Naša Škola je ovog puta imala zapaženo predstavljanje,  naišli smo na brojne pozitivne komentare koji su se ticali izgleda štanda  i muzičkog programa .

Međunarodni Dan porodice

31-05-2019

U OŠ Radoje Domanović održana je centralna manifestacija povodom obeležavanja Međunarodnog dana porodice u organizaciji Centra za razvoj usluga socijalne zaštite Kneginja LJubica. Tom prilikom  uručene su vredne nagrade najboljim predškolcima i učenicima koji su učestvovali na Konkursu na temu “Porodične igre” i kvizu “Porodična slagalica.”  Dodeljena je i posebna nagrada  za 14 porodica – mamu, tatu , baku, deku, brata, sestru…, a to je izlet u Etno selo Moravski konaci koji će biti organizovan 19. maja.

Prisutnima se u ime grada Kragujevca, obratila dr Gordana Damnjanović, član gradskog veća za zdravstvenu i socijalnu zaštitu i spec. Mirjana Milivojević,predsednik Stručnog veća za razrednu nastavu, kao domaćin ove lepe i nesvakidašnje manifestacije.

Fotografije sa ove zanimljive manifestacije možete videti klikom na LINK


Časovi u Studentskom kulturnom centru

31-05-2019

 Učenici 4-1 su sa svojom učiteljicom, nastavnicom engleskog jezika, i budućim nastavnikom likovne kulture 30.maja časove imali u Studentskom kulturnom centru. Bili su u prilici da sa đačkim roditeljem porazgovaraju o zanimanjima koja su tamo prisutna, školovanju za ta zanimanja, ali da saznaju šta se sve može videti, čuti, čitati, plesati, učiti u SKC-u. Sa učiteljicom su razgovarali o medijima, sa nastavnikom likovne kulture o umetnosti i njegovim izloženim radovima, a sa nastavnicom engleskog su od ponuđenih reči sastavljali izveštaj o ovoj poseti. Uradili su i po jedan likovni rad na kojem su prikazali delo koje im se najviše dopalo, a za domaći zadatak će napraviti reportažu/fotoreportažu o ovom neuobičajenom školskom danu koji im se toliko dopao.

 


««
«
1
2 3 4 5 ... » »»