Успех наших ученика на завршном испиту

04-07-2022

 Konačni rezultati završnog ispita nakon podnetih žalbi i prigovora biće objavljeni 5. jula, međutim, već sada su na portalu mojasrednjaškola dostupni rezultati koje su na testovima znanja iz maternjeg jezika, matematike i kombinovanog testa pokazali kragujevački osnovci.

 

 
U proseku ove godine ukupno najuspešniji na testovima su bili učenici koji su sedmi i osmi razred pohađali u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji. Vicešampioni su učenici Osnovne škole „Radoje Domanović“ (Centar), dok se na trećem mestu po ukupnom broju osvojenih poena na završnom ispitu nalaze đaci Osnovne škole „Stanislav Sremčević“ (Stara radnička kolonija)

Nagradna ekskurzija

11-06-2022

 Naša škola je za  učenikeod 3. do 8. razreda koji su postigli rezultate na Okružnom i Republičkom takmičenju,kao i njihove nastavnike, nagradila ekskurzijom.Na ekskurziju je išlo 60 učenika u pratnji 6 nastavnika: Slavica Jovanović-nastavnik biologije, Jasmina Jovičić- nastavnik fizike,Bogoljub Đurić-nastavnik matematike,Ivan Spasenić-nastavnik geografije,Zoran Krsmanović-nastavnik tehnike i tehnologije,Vojkan Bogićević-nastavnik fizičkog i Direktora škole Milana Vukašinovića. Ekskurzija je realizovana 7.6.2022. Učenici su posetili manastir Žiču koji se nalazi u plodonosnoj ravnici u blizini reke Ibar i koji je od izuzetne istorijske i duhovne važnosti kao i Vrnjačku Banju –simbol banjskog turizma.Učenici su prezadovoljni ekskurzijom za koju kažu da ih dodatno podstiče da nastave sa ostvarivanjem dobrih rezultata. Fotografije sa ove ekskurzije uradio je vođa puta Nenad Božinović.

Galerija slika sa ekskurzije


Izložba u holu škole

08-06-2022

  Đura Ubavkić i Hristina Kočović su otvorole izložbu slika i crteža u holu naše škole. Izložba će biti otvorena do 15 juna. Uživajte. 

 

 

 


««
«
1
2 3 4 5 ... » »»